Gazeta Pazari
Publikoni lajmërimin tuaj
Kontakti


Sponsor


Gazeta "Pazari"

Tashmë në tregun e Elbasanit publikohet gazeta më e re "Pazari".
Në datat 1 dhe 15 të çdo muaji mund të kërkoni gazetën Pazari pranë pikave më të mëdha të gazetave.

Si funksionon ?

E thjeshtë, dërgoni lajmërimet tuaja online duke klikuar këtu ose në numrin e telefonit :
066 345678 4

Çfarë mund të publikohet ?

Gjithçka! Makina, shtëpi në shitje ose me qera, tokë ose truall, elektroshtëpiake, pjesë elektronike ose kompjutera, kërkesa ose oferta pune... pra, gjithçka që mund të imagjinoni.

Sa kushton ?
Asnje qindarkë.
Madje edhe gazetën mund ta merni "FALAS"!

Informacion
I kujtojmë të gjithë lexuesëve tanë që lajmërimet e dërguara me SMS të cilat përmbajnë një numër telefoni të ndryshëm nga numri i përdorur për dërgimin e SMS nuk do të publikohen për të evituar keqkuptime të mundëshme.
Ju ftojmë të përdorni për dërgimin e SMS-ve të njëjtin numër kontakti që do të publikoni në Gazetën "PAZARI".

Fshirja e një lajmërimi
Për të fshirë lajmërimin tuaj nga botimet e radhës të Gazetës "PAZARI" ju ftojmë të dërgoni një SMS nga numri i cili keni publikuar lajmërimin tuaj në numrin:
+355 66 345678 4 me tekst: FSHI ose mund të dërgoni një e-mail në adresën: info@gazetapazari.com nga e-maili që keni përdorur për publikimin e lajmërimit tuaj online, duke specifikuar lajmërimin që dëshironi të fshini.


 

 
Gazeta "Pazari" mundësohet nga Radio HitFM dhe AEB Web Solutions